Kayıtlar

Aralık, 2019 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Harry Potter binaları

Resim

HARRY POTTER WALLPAPER ÖNERİERİ 2

Resim

HARRY POTTER WALLPAPER ÖNERİLERİ

Resim

Deathly Hallows Simgesinin Hikayesi

Resim
Hepimiz Ölüm Yadigarları’nın sembolünü Harry Potter’ı sevsek de sevmesek de görmüşüzdür. Son yıllarda popüler kültürün katkısıyla kolyelerde, bilekliklerde, tişörtlerde sıklıkla rastlar hatta satın alır olduk. Bir üçgenin içinde bir yuvarlak ve ortasından inen düz bir çizgi. Peki bu sembolü üzerinizde taşırken Harry Potter’la alakası olmayan bir arkadaşınıza “ HAYIR ILLUMINATI DEĞİL BU ÖLÜM YADİGARLARI ” açıklamasını yapmak zorunda kaldınız mı? Eminim kalmışsınızdır. Şahsen ben zamanında çokça maruz kalmıştım bu tür “muggle” yaklaşımlarına. Ancak Rowling, Harry Potter’dan çizimlerinin vb. eserlerinin yer aldığı sergiyi tanıtırken bu tartışmaların sonunu getirecek bir açıklama yaptı.Bildiğimiz gibi simgenin temsil ettiği şeyler Görünmezlik Pelerini, Mürver Asa, Diriltme Taşı. Ancak bunun arkasındaki hikaye biraz daha üzücü ve kalplerinizi sızlatabilecek bir hikaye. Ben bu çizimi 30 Aralık 1990’da yapmıştım ve bu konuda kesin konuşabilirim. O akşam bir arkadaşımın evinde kalmaktaydım

Harry Potter Pp Önerileri

Resim

HARRY POTTER OYUNCULARININ OYNADIĞI DİĞER FİLMLER

Resim
Emma Watson Beauty and Beast   Daniel Radcliffe Jungle   Rupert Grint Driving Lessons  

HARRY POTTER OYUNCULARININ ŞİMDİKİ HALLERİ 4

Resim
Matthew Lewis (Neville Longbottom) Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) Jason Isaacs (Lucius Malfoy) Domhnall Gleeson (Bill Weasley) Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange)

HARRY POTTER OYUNCULARININ ŞİMDİKİ HALLERİ 3

Resim
Scarlett Byrne (Pansy Parkinson) Evanna Lynch (Luna Lovegood)  Maggie Smith (Minerva McGonagall)

HARRY POTTER OYUNCULARININ ŞİMDİKİ HALLERİ 2

Resim
TOM FELTON (DRACO MALFOY) Jamie Waylett (Vincent Crabbe)                                                                                                        Harry Melling (Dudley Dursley)

Harry Potter oyuncularının şimdiki halleri

Resim
Daniel Radcliffe (Harry Potter)                                                                                                    EMMA WATSON (HERMOİNE GRANGER) RUPERT GRINT (RON WEASLEY)